Sennheiser CX Sport Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató

Speciál
Ár
Külső raktáron - 1-3 nap Ingyenes szállítás 24 hónap garancia
- + db
46 900 FT
Kosárba
Mastercard, Visa
Fedezd fel a mozgás örömét a Sennheiser CX SPORT hallójáratba dugható, vezeték nélküli headsettel.
 • Vezeték nélküli sport fülhallgató

 • Frekvencia átvitel: 17 - 21 000 Hz
 • In-line vezérlőgombok és mikrofon
 • Bluetooth apt-X kapcsolat

SPECIFIKÁCIÓ

Ismertető
Fedezd fel a mozgás örömét a Sennheiser CX SPORT hallójáratba dugható, vezeték nélküli headsettel. A nyak körül, illetve elöl is hordható, könnyű, verejték és freccsenő víz ellen védett konstrukciónak és a fejlett Bluetooth technológiának köszönhetően mozgás közben is felszabadultan élvezheted a kiváló minőségű hangzást.


A Sennheiser új, hallójáratba dugható, vezeték nélküli CX SPORT headsetje – a kifinomult teljesítmény és a divatos, céltudatos megjelenés elegáns ötvözésével – az örömteli sportolást szolgálja. A CX SPORT ragyogó, kiváló minőségű hangzásával bármely sporttevékenységet szórakoztatóvá varázsol. A sajátfejlesztésű hangszóró-rendszerrel ellátott headset tiszta, részletekben gazdag hangzást közvetít, kielégítő mélyhangvisszaadással. A többeszközös csatlakoztatási lehetőségből adódóan a CX SPORT egyszerre akár két eszközzel is párosítható, miközben a Bluetooth 4.2, a Qualcomm® apt-X™ és az apt-X™ Low Latency kompatibilitásnak köszönhetően kompromisszumoktól mentes hifi hangzás mellett élvezheted a vezeték nélküli műsorhallgatás nyújtotta szabadságot. A headset egy trendi háromgombos távvezérlővel is rendelkezik, mellyel könnyedén kezelhetők a telefonbeszélgetések és a zenelejátszás, a kényelmes beszédhangos utasításokkal pedig még egyszerűbb a használat.


Az új CX SPORT headsetet úgy tervezték, hogy veled együtt mozogjon – az ergonomikus kialakítású „szárnyak” a füldugókat kényelmesen és biztosan a helyükön tartják. A CX SPORT a nyak körül, valamint elöl is horható – a kábel hossza egy kábelszervezővel szabályozható, egy beépített csipesz segítségével pedig a headset pl. gallérra is rögzíthető, hogy még zavartalanabb legyen a használat. A háromféle méretben (S, M, L) rendelkezésre álló „szárnynak” és a négyféle méretben (XS, S, M, L) rendelkezésre álló füladapternek köszönhetően könnyű olyan tökéletes illeszkedést biztosító megoldást találni, ami kívül tartja a külső zajokat, és segít az összpontosításban.
A CX SPORT – szigorú minőségi előírásainknak hála – elég strapabíró ahhoz, hogy ellenálljon a freccsenő víz és a verejték okozta fokozott kihívásnak.

A CX SPORT 6 órányi üzemidőt biztosító akkuja USB-n keresztül 10 percig töltve további egyórás lejátszási időt biztosít, a teljes feltöltés pedig 1,5 órát vesz igénybe.

Mit tartalmaz a csomag?
 •     CX SPORT hallójáratba dugható vezeték nélküli headset
 •     USB töltőkábel
 •     Füladapter szett (XS, S, M, L)
 •     Füldugó „szárnyak” (S, M, L)
 •     Kábelcsíptető
 •     Neoprén tartótok
 •     Kézikönyv (Biztonsági útmutató és Gyors üzembehelyezési útmutató)
Jellemzők
Bluetooth kapcsolat
Kategória
Sport
Kialakítás
Zárt
Érzékenység (dB)
112
Frekvencia-átvitel (Hz)
17 - 21 000
Csavarodásmentes kábel
Aranyozott csatlakozó
3-méretű füldugó
In-line vezérlőgombok
3 gombos
In-line mikrofon
iOS kompatibilis
Android kompatibilis
Hordtáska
A gyártó weboldala: