Garancia

 

Hivatalos magyarországi garanciával értékesítjük minden termékünket.

 

Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervízháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy újra cseréljük!
A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállást vállalunk. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! Sok gyártó 24, 36 vagy akár 60 hónap garanciát is vállal termékeire.

A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma. Amennyiben a termékhez nem jár külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is.

A fogyasztói státuszú vásárlókra vonatkozó jótállás, jogszabály szerinti minimális idő tartama a 2021. január 1-jét követően vásárolt termékekre:

a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladás esetén 1 év
b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladás esetén 2 év
c) 250 000 forint eladási ár felett 3 év

A termékek egy részét szettben és csomagosítva értékesítjük. Ebben az esetben a szettet alkotó minden külön csomagolt termék, amely egyébként önálló termékként is értékesíthető, önálló Jótállási jegyet kap. A Jótállás időtartama ebben az esetben az önálló termékek fogyasztói ára alapján kerül meghatározásra.


 lsd.jpg