Naim Uniti Atom Headphone Edition hálózatos audiolejátszó és fejhallgató erősítő

Előrendelhető Ingyenes szállítás 36 hónap garancia
- + db
999 990 FT
Kosárba
Mastercard, Visa
Naim Uniti Atom Headphone Edition - Teljeskörű hálózatos funkcionalitással szerelt DAC és fejhallgató erősítő!  
  • Optikai, koax, USB és analóg RCA bemenetek

  • XLR és RCA előerősítő kimenetek, fejhallgató kimenetek
  • Teljeskörű streamer lehetőségek
  • Tidal, Spotify Connect, Qobuz, internet rádió
  • AirPlay 2, Google Chromecast, Bluetooth

SPECIFIKÁCIÓ

Ismertető
Naim Uniti Atom Headphone Edition - All-in-One Player

Az Uniti Atom Headphone Edition bármilyen helyiséget saját zenehallgató szobává varázsolhat. Ahol a tipikus fejhallgató-erősítők a számítógéphez való csatlakoztatást igénylik, az Uniti Atom Headphone Edition rendelkezik az összes tudással és funkcióval - és a Naim exkluzív streaming platformjával. A többszörösen díjnyertes Uniti Atom fejhallgatóra optimalizált változata 6,3 mm-es és szimmetrikus XLR és Pentaconn kimenetekkel is rendelkezik, emellett számos fejhallgatóval kompatibilis - mi a Focal-t javasoljuk tökéletes partnernek. Még nagyobb rugalmasságot kínálva akár három fejhallgatót is csatlakoztathat, és aszerint válthat, hogy éppen mit és mikor hallgat.
Streamelje saját digitális zenei könyvtárát, kedvenc rádióállomásait és podcastjait, valamint a Spotify, Apple Music, Tidal és Qobuz zenéit és hallgassa a fejhallgatón keresztül anélkül, hogy a környezete megzavarná. Emellett vezeték nélkül streamelhet közvetlenül minden eszközéről az Apple AirPlay 2 és a Chromecast beépített rendszeren keresztül, valamint csatlakoztathat más forrásokat is, a lemezjátszótól az USB-meghajtókig. Fedezze fel mindezt a széles választékot a Naim App segítségével.
Ha hangosan szeretne zenét hallgatni, kompakt streaming előerősítőként is kiválóan használható. Csak adjon hozzá aktív hangsugárzókat vagy egy végerősítőt és hangfalakat - és máris kész a rendszer.
Az Apple és Android készülékekre elérhető Naim App segítségével egyszerűen vezérelheti az Uniti Atom Headphone Edition-t, és akár más zenei rendszereket is összekapcsolhat otthonában egy lenyűgöző, multiroom összeállításban. Az App segítségével hozzáférhet az összes zenéhez, beleértve kedvenc rádióállomásait, streaming szolgáltatásait és lejátszási listáit, valamint felfedezheti az előadói diszkográfiákat és életrajzokat.
Az Uniti Atom Headphone Edition zökkenőmentesen együttműködik más Naim streaming termékekkel, beleértve a Mu-so rendszereket is. Válassza ugyanazt a zeneszámot tökéletes szinkronban, vagy játsszon le különböző zenéket különböző szobákban. A Uniti Atom Headphone Edition párosítható más AirPlay 2-kompatibilis vezeték nélküli hangszórókkal is az Apple Home alkalmazáson keresztül, vagy más Chromecast beépített eszközökkel a Google Home alkalmazáson keresztül.

Fejhallgató csatlakozók: 4,4 mm-es Pentaconn (szimmetrikus), 4 tűs XLR (szimmetrikus) 6,35 mm-es (¼ hüvelykes) jack, (asszimetrikus).Jellemzők
App vezérlés
Hálózati platform
Naim
Internetrádió
Bluetooth kapcsolat
van
Airplay kapcsolat
Airplay 2
Tidal
Spotify Connect
Multiroom funkció
Csatlakozók
Analóg audio kimenet
1 RCA, 1 XLR
Digitális koaxiális/optikai bemenet
1/2
Ethernet csatlakozó
Fejhallgató kimenet
USB csatlakozás
XLR csatlakozók
Általános adatok
Szilárd alátámasztás
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)
245 x 95 x 265
Tömeg (csomagolás nélkül - kg)
7
Távvezérlő elemekkel
A gyártó weboldala: