Polk Audio Signa S3 hálózatos hangprojektor

Külső raktáron - 2-4 nap Ingyenes szállítás 24 hónap garancia
- + db
109 990 FT
Kosárba
Mastercard, Visa
Polk Audio Signa S3 - Méretét hazudtoló, hatalmas házimozi élmény!
  • Hangprojektor vezeték nélküli mélynyomóval

  • Google Chromecast hálózatos streamer
  • HDMI ARC csatlakozó - 4K és 8K kompatibilis aljzat
  • Google Play Music, Amazon Music HD, Apple Music, Roon, Qobuz, Spotify, Tidal
  • Bluetooth kapcsolat és Dolby Digital 5.1 dekóder

SPECIFIKÁCIÓ

Ismertető
Polk Audio Signa S3 hálózatos hangprojektor

A nagy teljesítményű hangszórók tervezésében és gyártásában a több évtizedes audio tapasztalatra támaszkodva a Signa S3-at négy minőségi-hangolású meghajtó és vezeték nélküli mélysugárzó jellemez, melyek hihetetlen részletességgel és mély basszussal rendelkeznek, csupán 5,5 cm magas és 90 cm széles rendszerben. Könnyen csatlakoztatható a legújabb HD, 4K és 8K tévékhez és dekódolja a Dolby Digital 5.1 tartalmat az élethű házimozi hangzáshoz egyetlen HDMI ARC csatlakozással. A Polk Audio a Chromecast for Audio egységet is hozzáadta a Signa S3-hoz, hogy egyszerűen streamelni lehessen kiváló hangminőségben a különféle forrásokból.
"A Signa sorozat soundbar-jai továbbra is a legkeresettebbek nemcsak a szériára jellemző lenyűgöző Polk Audio hangminőség miatt, hanem azért is, mert hihetetlenül egyszerűek és nem kell a megvásárlásuk miatt bankot rabolni sem" - mondta Michael McCole, a Polk Audio vezető termék marketing managere. „Ha egy egyszerű, de drámai lendületet szeretnénk adni a házimozi-rendszernek, akkor a Signa S3 lefedi az összes alapot. Hatalmasat szól szinte bármilyen TV-vel és együttműködik minden TV márkával, dekódolja a Dolby Digital-t a nagyszerű virtuális térhatás érdekében és rendelkezik a Chromecast-tal, így könnyedén streamelhetjük kedvenc zenéinket a nappaliban."
A Chromecast for Audio hozzáadása lehetővé teszi a felhasználók számára a Google Play Music, az Amazon Music HD, a Spotify, a Tidal, a Roon, a Qobuz és más tartalmak lejátszását. A Signa S3 a Google Assistant-tal is működik, ezzel egyszerűvé téve a sorrendbe állítást és a zeneparancsokkal történő zenelejátszást egy különálló Google Home eszköz, vagy a Google Home alkalmazás segítségével. A Signa S3 más Chromecast-kompatibilis hangszórókkal is csoportosítható, hogy otthon zenét játszunk le a partik vagy a mindennapi zenehallgatás céljából.
A Signa S3 magában foglalja a Polk Audio szabadalmaztatott Voice Adjust technológiáját is, amely lehetővé teszi a hallgatók számára a Soundbar beszédhang csatorna szintjének beállítását filmek, TV-műsorok vagy sportesemények nézésekor, hogy soha ne maradjunk le egy párbeszédről sem. A működés megkönnyítése érdekében a Soundbar automatikusan működik a Samsung, az LG, a Panasonic, a Toshiba és a Sony TV-távirányítóival (valamint a legtöbb CEC-kompatibilis TV-vel) a hangerő szabályozására. Három előre beállított DSP üzemmóddal, - „Film”, a „Zene” és az „Éjszakai mód” - a felhasználók egyszerűen optimalizálhatják a Soundbar és a mélysugárzó kimenetét a tisztaság és a részletek biztosítása érdekében, a forrástól függetlenül.

Jellemzők
Frekvencia-átvitel (Hz):
45 - 20 000
Teljesítmény (Watt)
80 + 80
Dolby Digital dekóder
Távvezérlő
Hálózat
Zenei stream szolgáltatások /Spotify, Tidal, Deezer/
Bluetooth kapcsolat
WiFi
Csatlakozók
Analóg audio bemenet
1 (3.5 mm jack)
Aktív mélysugárzó kimenet
vezeték nélküli
Digitális koaxiális/optikai bemenet
-/1
HDMI csatlakozó
1 (ARC)
Általános adatok
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)
Hangprojektor: 898 x 56 x 83
Mélynyomó: 171 x 343 x 311
A gyártó weboldala: