Marantz NR1711 7.2 - fekete 8k házimozi rádióerősítő

Előrendelhető Ingyenes szállítás 36 hónap garancia
- + db
289 990 FT
Kosárba
Mastercard, Visa
Szuperkeskeny Marantz házimozi erősítő, modern funkciókkal és erőteljes hangzással!
  • 8K AV készülék - 7 x 50 Watt teljesítmény (8 ohm)

  • Dolby Atmos, DTS:X, DTS Neural X, DTS Virtual X, Dolby True HD, DTS HD Master dekóderek
  • eARC, HDCP2.3 kompatibilis HDMI 2.0 csatlakozók
  • Audyssey MultEQ - akusztikus kalibrációs rendszer mérőmikrofonnal
  • Tidal, WiFi, DLNA, Spotify, AirPlay 2, Bluetooth és internetrádió
  • HEOS multiroom, Siri, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilitás

SPECIFIKÁCIÓ

Ismertető
A Marantz bemutatja az új 8K Ultra HD Slim AV-Receiver-ét

A Marantz NR1711-et úgy tervezték, hogy kivételesen jó hangot nyújtson a filmekhez és a zenéhez, anélkül hogy feláldozná az értékes központi helyet a szórakoztató rendszerében. Az új keskeny kivitelű AVR az ikonikus Marantz hangzást kínálja, amelyet az audiofilek és a mindennapi hallgatók is szeretnek. A mesteri 8K-s csatlakozással az új Marantz NR1711 tovább növeli az otthoni szórakoztatás élményét az elkövetkező években.
A szokásos AV Receiverek magasságának csaknem fele méretű Marantz NR1711 könnyedén biztosítja az elismert Marantz erősítést, a magával ragadó surround térhatást, a nagy felbontású streaming-et és a legújabb 8K specifikációkat.
Erőteljes és árnyalt erősítés
A nagyáramú, különálló teljesítményerősítő szekció kiváló hangzást biztosít filmekhez és zenéhez. Azonos teljesítményt nyújt mind a hét csatornán (csatornánként 90W), alacsony impedanciájú hangfal meghajtó képességgel. Minden Marantz terméket alapos hangolásnak és tesztelésnek vetnek alá a Marantz hangmesterei, hogy biztosítsák az ikonikus meleg és részletes hangot.
Magával ragadó surround hangzás
Az NR1711 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fejlesszék és frissítsék házimozi élményüket a többdimenziós objektum-orientált audio formátumok támogatásával, beleértve a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Magasság-virtualizációs Technológiát, a DTS:X-et és a DTS Virtual: X-et, hogy megdöbbentően élethű mozi élményt teremtsenek. Az NR1711 Dolby Atmos magassági virtualizációs technológiája és a DTS:X Virtual 3D-s hallgatási élményt nyújt a felhasználóknak anélkül, hogy külön magassági vagy surround hangsugárzókra lenne szükség.
Legújabb 8K HDMI technológia
Az NR1711 hat HDMI bemenettel rendelkezik, illetve egy kimenettel a felhasználók összes kedvenc forrásához.
A 8K-s felskálázás mellett mind a hat HDMI-bemenet támogatja a Dolby Vision, a HLG, a Dynamic HDR, HDR10+, 4:4:4 Pure Color almintavételezést, a BT.2020 jeltovábbítást, valamint a legújabb HDMI funkciókat: VRR, QFT, ALLM, QMS és a jelenlegi HDCP 2.3 másolásvédelmi szabványt.
Egy dedikált 8K HDMI-bemenet biztosítja a legújabb HDMI-specifikációkat, mely az otthoni szórakozást egy következő szintre emeli. Élvezze a 8K-s filmeket 8K/60Hz-es jeltovábbítással, vagy felskálázással, valamint a legújabb HDMI-technológiákat, például a dinamikus HDR-t a legjobb kontraszt és a színek számára, valamint a gyors médiaváltást (QMS), amelynek célja az üres képernyők elkerülése a források váltása közben. Az új Marantz NR1711 a legjobb lag-mentes játékélményt is biztosítja a 4K/120Hz-es jeltovábbítással, valamint a Variable Refresh Rate (VRR), a Quick Frame Transport (QFT) és az Auto Low Latency Mode (ALLM) funkcióval, amely csökkenti vagy kiküszöböli a késést és a kép töredezettséget, hogy egyenletesebben, késés nélkül élvezhesse a hangot és a videót.
Az eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatásával, amely lehetővé teszi veszteségmentes és tárgyalapú hangátvitelt, mint például a DTS:X és a Dolby Atmos a TV-alkalmazásokból vagy a TV-hez csatlakoztatott forrásokhoz, az NR1711 a felhasználók számára lehetővé teszi a jobb és magával ragadó surround élményt a TV hangjához.
Kiváló multiroom zenehallgatás és csatlakoztathatóság
A beépített HEOS multiroom streaming- vagy AirPlay 2-technológia segítségével a felhasználók otthonuk bármely szobájában élvezhetik kedvenc zenéiket a vezeték nélküli, teljes otthoni hangélmény érdekében, több kompatibilis eszköz hozzáadásával. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon különböző zenéket minden egyes csatlakoztatott helyiségben számos népszerű streaming szolgáltatással, mint például a TIDAL, a Spotify, az Amazon Music HD, a Deezer és még sok más.
Opcionális konfigurációként a hallgatók 5.2 vagy 7.2 csatornás surround hangot élvezhetnek a házimoziban, és egyidejűleg ugyanazon vagy más forrásból származó sztereó hang lejátszását egy külön helyiségben. Csatlakoztasson egyszerűen egy pár hangszórót a multiroom erősített kimenetekre, vagy csatlakoztasson egy további sztereó erősítőt és hangszórókat a Zone 2 előfok kimenethez.
Azoknak a felhasználóknak, akik inkább a Bluetooth fejhallgatóval szeretnék élvezni kedvenc tartalmaikat, az NR1711 támogatja a Bluetooth audio átvitelt. Ezenkívül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg ugyanazt hallgassák a Bluetooth fejhallgatón és a csatlakoztatott hangszórón. Ez különösen a halláskárosult családtagok vagy barátok számára hasznos, mivel az általános hangerőt nem kell kényelmetlen hangerő szintre emelni.
Az NR1711 a vezető hangszolgáltatókkal is működik – melyek az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri. A HEOS alkalmazás segítségével a felhasználók a hangjuk segítségével zenét streamelhetnek különböző népszerű szolgáltatásokról. Egyép hang vezérlési lehetőségek közé tartozik a csatlakoztatott komponensek közötti váltás, a hangerő beállítása, a szünet, a némítás, az előző vagy a következő műsorszám lejátszása és még sok más .
Könnyen beállítható és élvezhető
Az NR1711 prémium hangszóró-csatlakozókat tartalmaz megfelelő kábelcímkével, amelyek biztosítják az egyszerű és helyes csatlakoztatást. A mellékelt Telepítési Asszisztens egyértelmű grafikus képernyő menüt kínál, és a Gyors Üzembehelyezési Útmutató pedig biztosítja az optimális beállítást bármilyen konfigurációhoz.
Audio jellemzők
A&B független hangsugárzó meghajtás
Audio D/A átalakítók
192 kHz/24 bit
Audio Return csatorna (ARC)
Korábban HDTV készülékeiben a DTV tunerek által vett adás hangjelét optikai digitális összeköttetésen keresztül továbbították a külső erősítőkhöz. Az 1.4-es HDMI „Audio Return Channel” (ARC) funkciója szükségtelenné teszi ezt a plusz audio összeköttetést beépítve azt a meglévő HDMI kábelbe – az ARC a HEC-el ellentétben a meglévő HDMI kábeltechnológiával is működik. Az ARC támogatja az összes tömörített hangformátumot, köztük a Dolby Digital-t és DTS-t.
Digitális Jelprocesszor (DSP)
Direkt forrás kapcsoló
Ezzel a kapcsolóval kiiktathatja a készülék, zenehallgatáshoz szükségtelen áramköreit, mint például a videó áramköröket, így a zene minősége a lehető legjobb lesz!
Dolby Digital/DTS dekóder
Dolby Digital Dekóder:
Ez az áttörést jelentő "5.1 csatorna" technológia öt független csatorna (bal és jobb elülsők, középponti, és bal és jobb hátsók), a 20 Hz -20 kHz-es frekvenciatartományban, továbbá egy alacsony frekvenciájú effektusokhoz tervezett csatorna a 120 Hz-es és még alacsonyabb frekvenciák számára egy olyan akusztikai környezetet hoz létre, amelyben a hang szinte körüljárja a hallgatót, a lehető legdrámaibb surround hangreprodukció érdekében.
DTS (Digital Theater Systems - Digitális Filmszínház Rendszerek) Dekóder:
Hatcsatornás DTS hangzás szerez dicsőséget a digitális surround hanggal. Az alacsony fokú adattömörítéssel és nagy adatátviteli sebességgel jellemzett DTS technológia kiváló helymegállapítást biztosít egy óriási szélességű frekvencia- és dinamika-tartományban.
Dolby True HD dekóder
A Dolby TrueHD a következő generációs veszteségmentes hangtechnológia, melyet HD-s optikai lemezekhez fejlesztettek ki. A Dolby TrueHD a korábbi digitális hangkódolásoknál jobb minőségű, több sávból álló hangot kínál.
Dolby Atmos dekóder
A Dolby Atmos az első házimozi hangrendszer, ami nem egyszerűen több csatorna, hanem audioobjektumok megszólaltatásával állítja elő a térbeli hangélményt. Audioobjektum minden a film adott jelenetében hallható hang - egy gyermek kiáltása, egy helikopter felszállása, egy rendőrautó szirénája. A Dolby Atmos hangot használva a filmkészítő eldöntheti, hogy ezek a hangok helyileg pontosan honnan származzanak, és merre mozogjanak a jelenet során.

A csatornákon alapuló hangrendszer korlátait áttörve a filmkészítőnek nem kell már törődnie a felállított hangsugárzókkal, hogy azok hányan és hol vannak elhelyezve, vagy hogy egy bizonyos hangnak a bal hátsó esetleg a jobb hátsó surround csatornából kell megszólalnia. A Dolby Atmos segítségével a filmkészítőnek csak arra kell gondolnia, hogy a story szerint a szirénázó rendőrautó a jelenetben merről merre halad. A moziban és a házimoziban használt Dolby Atmos rendszer is intelligensen képes meghatározni, mely hangsugárzókon megszólaltatva állítható elő a kívánt audioobjektum (például a rendőrautó szirénája) pontosan a filmkészítő szándéka szerint.

Egy film 7.1 csatornás hangsávja a maga teljességében csak egy hét hangsugárzóból és mélynyomóból álló hangrendszeren szólaltatható meg, viszont ezeken sem nyújt nagyobb élményt egy 5.1 csatornás tartalom. Ezzel szemben a Dolby Atmos rendkívüli rugalmasságot biztosít. Már hét hangsugárzó is teljes élmény kínál, és további hangszórók hozzáadásával még gazdagabb, részletesebb hang nyerhető. A Dolby Atmos kompatibilis vevőerősítő maga határozza meg, hogy a rendelkezésre álló hangsugárzókat miként használja a körülölelő hang előállítására.

forrás: hazi-mozi.hu
Dolby Height Virtualization
DTS:X dekóder
A DTS:X térben máshol elhelyezett, mennyezetre szerelhető hangszóróival a korábbiaktól eltérő megszólalású házimozi rendszerek kiépítését teszi lehetővé hasonlóan a DolbyAtmos-hoz. A hangsávok a hangforrások pozícióját is tartalmazzák, így az alkalmazott hangrendszertől függően, az egyes komponensek pontos pozícióját ismerve egy szoftver számolja ki, hogy az adott forrás mennyire erősen szólaljon meg az egyes hangsugárzókon.
DTS Neural:X dekóder
DTS Virtual:X dekóder
DTS HD Master Audio dekóder
DTS-HD Master Audio (DTS-HD MA): A DTS++ néven is ismert formátum elméletileg végtelen számú csatornát támogat, ami 5.1 és 2.0 csatornára is lekeverhető. A minőséget nagyban befolyásoló kvantálás és mintavétel a DTS-HD esetében maximum 24-bit/196 kHz, míg a bitráta pedig 24,5 Mbit/s lehet. A Blu-ray esetében a DTS-HD MA hangformátum limitálva van 8 csatornában, illetve a csatornák száma szerint a minőség is: sztereóban 192 kHz/24-bit, míg 8 csatorna esetén 96/24. A Dolby TrueHD mellett a DTS-HD MA a másik hangformátum, ami veszteségmentes hangot kínál a Blu-ray lemezeken. 
Elalváskapcsoló
Az elalváskapcsolóval időzíthető, késleltethető a készülék kikapcsolódásának időpontja.
Előerősített kimenet a 2. zóna számára
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatorna)
7
Hangzásjavító rendszer tömörített zenékhez
Mély/magas hangszínszabályozás
Multiroom funkció
Bemérő mikrofon az egyszerűbb hangzásbeállítás érdekében
Szobaakusztikai optimalizálás
Audyssey MultEQ, Dynamic EQ, Dynamic Volume
Szabályozható keresztváltó frekvencia
Többcsatornás sztereó üzemmód
Vezeték nélküli zenelejátszás
HEOS
Video jellemzők
3D támogatás HDMI csatlakozón keresztül
Deep Color kompatibilitás
Dolby Vision
Képernyőn megjelenő menü (OSD)
4K jeltovábbítás
8K jeltovábbítás
Videojel átalakítás
HDMI-ről HDMI-re
Videojel felkonvertálás
8K, 4K
Egyéb jellemzők
Automatikus kikapcsolás
eARC
Hangvezérlés
A hangvezérlés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hangutasításokkal vezéreljék a különböző funkciókat, beleértve a be / kikapcsolást, a hangerőt, a némítást, a zene lejátszását / szüneteltetését, a külső bemenet kapcsolását és a támogatott streaming szolgáltatások lejátszását. (Még nem minden régióban elérhető és külső eszköz igénye van.)
HDMI jelátvitel készenléti módban
HDMI Control (CEC)
A video- és audiojelek átvitelén túl, mintegy kiegészítéseként a HDMI megoldást kínál a berendezések vezérlő jeleinek továbbítására is. A berendezések vezérlő jeleit nevezik CEC jeleknek. A távvezérlővel kiadott CEC jelek a felhasználó által mindkét irányba továbbíthatók 400 bit/s sebességgel. A szabványos CEC előírások a berendezések vezérlésének olyan utasításait tartalmazzák, mint a minden összekötött eszközre kiterjedő készenléti üzemmódba kapcsolás, automatikus videojel bevitel, a grafikus kezelőfelület (GUI) működtetése, és a menü további eszközkezeléséhez szükséges átkapcsolása, valamint a távvezérlő kódolt jeleinek továbbítása a célkészülékhez. A CEC vezérlés lehetőséget kínál egyes gyártók által a többi jeltől függetlenül kialakított egyedi parancsok továbbítására is. Az egyes vezérlendő eszközök megkülönböztetésére és azonosítására a CEC szabvány fizikai címeket definiál (leginkább a célbemenet megjelölésével) az eszközök fizikai kapcsolódásának helymegjelölésével; illetve logikai címeket használ (elsődlegesen annak megjelölésére, hogy az utasítások hová mennek és milyen címzéssel) az egyes eszközök fajtájának kijelölése útján.
Hálózat
Bluetooth jeltovábbítás
A Bluetooth jeltovábbítás segítségével bluetooth fejhallgatót és bluetooth hangszórót is csatlakoztathat a készülékhez.
HEOS több zónás lejátszás
DLNA (Hálózatos zenelejátszás)
A DLNA rövidítés a Digital Living Network Alliance (Digitális Élő Hálózat Szövetség) nevet takarja. A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt. Szándékosan nem szórakoztatóelektronikai eszközöket írtunk, hiszen ez önmagában túl szűk kategória ahhoz, hogy lefedje a DLNA-kompatibilis hardverek körét, ugyanis a körbe a tévéken, a lejátszókon és a házimozi rendszereken felül a fényképezőgépek, telefonok, PDA-k, nyomtatók és még a PC-k is beletartoznak.
A DLNA lényege, hogy egy mindent összekötő infrastruktúrát biztosítson a szabvánnyal kompatibilis eszközöknek. Az alapja a jól ismert HTTP-hálózati és az uPnP (Universal Plug’n’Play), valamint uPnP AV-protokoll. Ebben a rendszerben a HTTP-protokollon keresztül zajlik az adatfolyam továbbítása (streaming), az uPnP a hálózati konfigurálást végzi (hálózaton lévő gépek felismerése, portok átirányítása stb.), míg az audio-video műsortartalmak kezeléséről az UPnP A/V gondoskodik.
MP3
WMA
A WMA (Windows Media Audio) a Microsoft saját zenei formátuma. A legtöbb mai lejátszóprogram képes megnyitni és lejátszani.

A WMAveszteségesen tömörített hangfájl, akárcsak az MP3, de létezik veszteségmentes kapcsolója is. Kevésbé elterjedt, aminek oka lehet, hogy mire megjelent, az MP3 már gyökeret vert magának a tömörített zenei piacon, valamint a beleépített másolásvédelem lehetősége sem minden felhasználó tetszését nyerte el.
AAC
Az AAC (Advanced Audio Coding) a digitális hangok egy veszteséges tömörítési és kódolási algoritmusa, melyet az MPEG csoport tervezett (tagjai: Dolby Laboratories, Sony, Nokia, Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories), mivel hitük aszerint ez a formátum lehet a nagy sikerű MP3 utóda – főleg közepes és nagy bitráták esetén.
FLAC
A FLAC-et (Free Lossless Audio Codec, magyarul „Szabad, veszteségmentes audiocodek”) az MP3-hoz hasonlóan hanganyagok tömörítésére használják, de azzal ellentétben a FLAC-kel való tömörítés veszteségmentes, tehát tömörítés közben a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből.
ALAC
Az ALAC a Apple Lossless Audio Codec, azaz a Macintosh veszteségmentes zenei fájlformátuma.
WAV
A WAV-formátuma digitális audióállományok egyik adatformátuma. Szemben az MP3 és más adatformátumokkal, a WAV formátum általában nem tömöríti az audioadatokat. Lehetséges viszont tömörített adatok tárolása WAV formátumban.
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 96/24
DSD - Direct Stream Digital - lejátszás
Az SACD-k hanganyagához alkalmazott egybites jelfeldolgozási eljárás, amely nem a CD és DVD-Audio esetén alkalmazott PCM, hanem impulzusszélesség modulálást (PWM) eljárást használ.

A jelfeldolgozás az analóg/digitális átalakítással kezdődik. A DSD és a PCM rendszerben alkalmazott A/D átalakító tulajdonképpen ugyanaz. A különbség annyi, hogy míg a PCM jel esetén számos szűrőn kell áthaladnia a jelnek már rögzítés előtt - például a mintavételezési frekvencia felénél nagyobb komponenseket el kell távolítani -, a DSD mindenféle változtatás nélkül, az 1 bites digitális jelfolyamot rögzíti. A szűrők használata valójában jelentősen rontja a hangzást, mivel gyakorlatilag lehetetlen olyan szűrőt készíteni, amely - például a CD-knél - a 20 kHz-es frekvenciát még teljes mértékben átengedi, a 22 kHz-eset pedig egyáltalán nem. Így sérül a hangkép, ráadásul a magasfrekvenciás komponensek fázisviszonyai is megváltoznak, ami további torzításokat eredményez. A DSD ezt a problémát hivatott kiküszöbölni. A mintavételezés ebben az esetben igen magas frekvencián történik, 2,82 MHz-en - 64-szerese a CD-nek, 16-szorosa a DVD-Audio-nak. Sokcsatornás felvételek esetén az átvitel magasabb, elérheti a 14,1 megabitet másodpercenként. A visszajátszásnál mindössze a megahertzes tartományt kell "leszűrni" a digitális jelekről, és visszakapjuk az eredeti analóg hullámformát, ismét mindössze egy, a hallható tartományon kívül dolgozó szűrő segítségével. Ez az eljárás 100 kHz feletti frekvenciahatárt és a hallható tartományban 120 dB jel-zaj viszonyt biztosít. A DSD-nek van még egy jelentős előnye: gyakorlatilag bármilyen PCM formátumba átalakítható, a megfelelő szűrők alkalmazása és kvantálás után.
Airplay kapcsolat
Amennyiben ez az erősítő az otthoni számítógépes hálózathoz van kapcsolva (routeren keresztül), akkor képes az AirPlay kompatibilis eszközökről (iPod, iPad, iPhone) zenét lejátszani anélkül, hogy az eszközt az erősítőhöz kelljen kábellel csatlakoztatni.
Internet rádió
Spotify
A Spotify egy ingyenesen is használható, kereskedelmi zene streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével.
Tidal
A TIDAL egy fizetős zene streamelő szolgáltatás, amely másolásvédelemmel ellátott tömörített és tömörítetlen CD minőségű anyagokat támogat.
Bluetooth kapcsolat
A Bluetooth rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Alkalmazásával számítógépek, mobil eszközök (telefonkihangosítók) és egyéb készülékek között automatikusan létesíthetünk kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. 
WIFI
A Wifi az IEEE által kifejlesztett vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt (WLAN) megvalósító, széleskörűen elterjedt szabvány(IEEE 802.11) népszerű neve, ami akár zene lejátszásra is használható.
Remote APP (Android/iOS)
A készülék vezérelhető ingyenes okostelefonos aplikációval.
Felépítés
Alumínium előlap
ECO üzemmód
Energiatakarékos üzemmód
Rádió jellemzők
Hullámsávok
FM/AM
RDS vétel
RadioText funkció
Csatlakozók
Analóg audio bemenet/kimenet
3/-
Előerősítő kimenet
2 db aktív mélysugárzó, FR, Zone 2
Digitális koaxiális/optikai bemenet
1/1
Komponens video bemenet/kimenet
2/1
Kompozit video bemenet/kimenet
3/1
Phono bemenet
Fejhallgató kimenet
Hálózati csatlakozóaljzat
lecsatolható
Rendszer-távvezérlő csatlakozás
Analóg Multi Zone kimenet
Ethernet csatlakozó
HDMI csatlakozó
7 (6 + 1)
A HDMI interfésznek köszönhetően egyetlen kábelen keresztül megoldható a különféle audio-vizuális forrásokból érkező, nagy felbontású digitális jelfolyamok továbbítása, tehát komplikált kábelezés nélkül is a lehető legjobb minőségben élvezhetők a különféle forrású (például DVD vagy HD TV-adás) tömörítetlen digitális hang- és képanyagok.

HDMI 2.0 támogatás
A HDMI 2.0 szabvány jellemzői:

4K 50/60 Hz, 2160p, - ami négyszer olyan tiszta és éles mint a hagyományos 1080p/60 Hz felbontás. 32 audio csatorna továbbítására képes. Egyidőben több videóanyagot is tud továbbítani ugyanarra a képernyőre vagy több felhásználó számára. 21:9 szélesvásznú képtámogatás. A funkciók nem új kábellel és csatlakozóval érhetőek el, csak szoftveresen kell frissiteni a hdmi 2.0 ready készüléket!
USB csatlakozó
Az USB csatlakozó segítségével könnyedén csatlakoztathatja számítógépét illetve MP3 lejátszóját, és hallgathatja meg kedvenc zenéit! Bizonyos készülékeknél a csatlakoztatott eszköz töltésére van lehetőség.
Multi Room hangsugárzó kimenet (pár)
1
Műszaki adatok
Teljesítmény (folyamatos - Watt)
7 × 50 (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2 ch)
Hangsugárzó impedancia (Ohm)
4 - 16
Általános adatok
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti - Watt)
250/0.2
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)
440 x 105 x 378
Tömeg (csomagolás nélkül - kg)
8.3
A dobozban találod a készülék mellett
Távvezérlő elemekkel
Bemérő mikrofon
FM antenna
Használati utasítás
A gyártó weboldala: