Audiolab 6000A Play - ezüst hálózatos audiofil erősítő

Külső raktáron - 1-3 nap Ingyenes szállítás 36 hónap garancia
- + db
359 900 FT
Kosárba
Mastercard, Visa
Audiolab 6000A Play - A készülék megvásárolható 5% kedvezménnyel. KUPONKÓD: AUDIOLAB5 - A kategória egyik legjobb erősítője és hálózati lejátszója egy házban!
  • 2 x 75/50 (4/8 ohm) Watt kimenő teljesítmény

  • WiFi, Spotify, Amazon Music, Deezer, Tidal, Internet rádió
  • ES9018K2M 24bit/192kHz DAC dolgozik a Hi-Res minőségért
  • Rövid jelutak, ultra tiszta reprodukció
  • Hálózati lejátszás DTS Play-Fi® platformon
  • Phono előerősítő

TESZTELJE BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

SPECIFIKÁCIÓ

Ismertető
Audiolab 6000A Play hálózatos sztereó erősítő


A készülék megvásárolható 5% kedvezménnyel. KUPONKÓD: AUDIOLAB5 - Nálunk mostanában az egyik legtöbbet vásárolt hálózatos erősítő. Sokan választják a 6000a Play-t azok, akik egy igényes, kompakt audiofil megoldást szeretnének otthonukba. Vásárlóink őszinte elégedettséggel nyilatkoznak róla és mi is nagyon szeretjük. Egy nagyon sikeres, díjnyertes erősítő és egy szintén díjnyertes hálózati lejátszót építettek egy házba. Bemutatótermünkben is megtalálható. A legtöbben Dali Oberon 5 / 7, Fyne Audio F500, F501 vagy Wharfedale EVO 4.2 sugárzót választanak hozzá.

Fő jellemzői:

Könnyű beállítás: nincs bejelentkezés vagy bonyolult regisztráció. Pár perc alatt letölthető és beállítható, ingyenes applikáció és készen is állunk a zenehallgatásra.
Veszteségmentes zenelejátszás: A DTS Play-Fi applikáció segítségével csúcsminőségben tudjuk hallgatni zenéinket, zéró veszteséggel, akár 24-bit/192 Hz-es formátumban!
Multi-room: A DTS Play-Fi applikációval képesek vagyunk azonnal lejátszani kedvenc zenéinket a lakás bármelyik pontján levő hangfalon, akár egyszerre mindegyiken is, teljes szinkronban, akadozás nélkül.
IOS, Android, Windows PC, Fire OS: bármelyik operációs rendszerrel kompatibilis!
Jól bevált DAC: A készülékben egy ES9018K2M DAC található csakúgy, mint a díjnyertes Audiolab 6000A-ban, kiegészítve egy A osztályú aktív szűrővel.
Dedikált fejhallgató erősítő
Jellemzők
Beépített DAC modul
ES9018K2M 24bit/192 kHz
Bluetooth kapcsolat
DLNA funkció
Előerősített kimenetek a bővíthetőség érdekében
Erősítő típus
A/B osztály
Hálózati lejátszás
DTS Play-Fi® platformon
Késleltetett bemenetkapcsolás
Készenléti üzemmód (stand-by)
Némítás kapcsoló
Phono előerősítő
MM
Felépítés
Alacsony rezonanciájú készülékház
Aranyozott csatlakozók
Aranyozott hangsugárzó-csatlakozók
Diszkrét teljesítményerősítő-felépítés
Húzott alumínium hűtőbordák
IEC lecsatlakoztatható tápkábel
Vibráció- és rezonanciamentes kivitel
Válogatott alkatrészek
Alumínium előlap
Rövid jelutak a bemenetek és kimenetek között
Szeparált áramkörök
Toroid táptranszformátor
A toroid táp-transzformátor előnye a nagyon alacsony vibráció és kis fluxusveszteség.
Hálózat
Hálózati platform
DTS Play-Fi®
Multiroom funkció
WiFi kapcsolat
DLNA (Hálózatos zenelejátszás)
A DLNA rövidítés a Digital Living Network Alliance (Digitális Élő Hálózat Szövetség) nevet takarja. A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt. Szándékosan nem szórakoztatóelektronikai eszközöket írtunk, hiszen ez önmagában túl szűk kategória ahhoz, hogy lefedje a DLNA-kompatibilis hardverek körét, ugyanis a körbe a tévéken, a lejátszókon és a házimozi rendszereken felül a fényképezőgépek, telefonok, PDA-k, nyomtatók és még a PC-k is beletartoznak.
A DLNA lényege, hogy egy mindent összekötő infrastruktúrát biztosítson a szabvánnyal kompatibilis eszközöknek. Az alapja a jól ismert HTTP-hálózati és az uPnP (Universal Plug’n’Play), valamint uPnP AV-protokoll. Ebben a rendszerben a HTTP-protokollon keresztül zajlik az adatfolyam továbbítása (streaming), az uPnP a hálózati konfigurálást végzi (hálózaton lévő gépek felismerése, portok átirányítása stb.), míg az audio-video műsortartalmak kezeléséről az UPnP A/V gondoskodik.
MP3
WMA

A WMA (Windows Media Audio) a Microsoft saját zenei formátuma. A legtöbb mai lejátszóprogram képes megnyitni és lejátszani.

A WMAveszteségesen tömörített hangfájl, akárcsak az MP3, de létezik veszteségmentes kapcsolója is. Kevésbé elterjedt, aminek oka lehet, hogy mire megjelent, az MP3 már gyökeret vert magának a tömörített zenei piacon, valamint a beleépített másolásvédelem lehetősége sem minden felhasználó tetszését nyerte el.

AAC
Az AAC (Advanced Audio Coding) a digitális hangok egy veszteséges tömörítési és kódolási algoritmusa, melyet az MPEG csoport tervezett (tagjai: Dolby Laboratories, Sony, Nokia, Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories), mivel hitük aszerint ez a formátum lehet a nagy sikerű MP3 utóda – főleg közepes és nagy bitráták esetén. 
FLAC

A FLAC-et (Free Lossless Audio Codec, magyarul „Szabad, veszteségmentes audiocodek”) az MP3-hoz hasonlóan hanganyagok tömörítésére használják, de azzal ellentétben a FLAC-kel való tömörítés veszteségmentes, tehát tömörítés közben a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből.

DSD
Internetrádió
Tidal
Spotify
Csatlakozók
Analóg audiobemenet/kimenet
3/1
Ethernet csatlakozó
Digitális koaxiális/optikai bemenet
2/2
Phono bemenet
MM
USB csatlakozó
Az USB csatlakozó segítségével könnyedén csatlakoztathatja számítógépét illetve MP3 lejátszóját, és hallgathatja meg kedvenc zenéit!
Fejhallgató-kimenet
Rendszertávvezérlő-csatlakozás
Hangsugárzó-csatlakozók (pár)
2 banán, szorítós
Előerősítő-kimenet
Műszaki adatok
Teljesítmény (folyamatos - Watt)
2 x 50 (8 ohm), 2 x 75 (4 ohm)
Frekvencia-átvitel (Hz)
20 - 20 000
Jel-zaj viszony (dB)
110
Teljes harmonikus torzítás (%)
0.01
Hangsugárzó-impedancia (Ohm)
4 - 8
Általános adatok
Teljesítményfelvétel (üzemi/készenléti - Watt)
220/0.3
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)
445 x 65.5 x 300
Tömeg (csomagolás nélkül - kg)
7.9
A dobozban találod a készülék mellett
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás