Yamaha R-N303D - ezüst hálózatos rádióerősítő

-11% Speciál
Ár
Előrendelhető Ingyenes szállítás 24 hónap garancia
- + db
179 900 FT
AKCIÓS ÁR: 159 900 FT
Kosárba
Mastercard, Visa
Yamaha R-N303D -  A praktikus mindenes hálózatos hifi erősítő.
  • 2 x 140 (8 ohm) Watt kimenő teljesítmény

  • Tidal, MusicCast, WiFi, AirPlay, DLNA, Spotify és vTuner internetrádió
  • Bluetooth kapcsolat és DAB rádió
  • Digitális koax és optikai bemenetek

SPECIFIKÁCIÓ

Ismertető
Ismerd meg a Yamaha R-N303D erősítő a bemutató videónkból!Jellemzők
A+B hangsugárzó meghajtás
Balansz szabályzó
Készenléti üzemmód (Stand By)
Magas/mély hangszínszabályzó
Kikapcsolható
Felépítés
Diszkrét teljesítmény-erősítő felépítés
Húzott alumínium hűtőbordák
Hálózat
Yamaha MusicCast
BEMUTATKOZIK A MusicCast!
A Yamahával most könnyedén zenét varázsolhat minden szobába vezeték nélkül. Nem számít, hogy egy hangszóróval, vagy komplett házimozival kezd bele, a MusicCast az igényeihez igazodik és a vezeték nélküli lejátszást minden szobában egy egyszerű aplikácóval kezelhet.
A MusicCast sokoldalú lehetőséget biztosít és elérhető széles körben AV erősítőkre, hangprojektorokra és hangszórókra egyaránt.

BŐVÍTSE A LEHETŐSÉGEIT!
A MusicCast az otthoni Wi-Fi hálózatot használja a vezeték nélküli zenelejátszásra. Játszon különböző zenét minden szobában, vagy ossza meg a zenét az egész házban. A MusicCast eszközök egyaránt támogatják a vezetékes Ethernet és a vezeték nélküli Wi-Fi csatlakozást, így akár kiépíthet egy teljes vezetékes hálózatot is.

VEZÉRLÉS EGYETLEN UJJAL
 Az ingyenes MusicCast aplikáció a tenyerébe helyezi az otthoni zenehallgatás élményét. Válassza ki a szobá(ka)t, majd a forrást ahonnan a zenét hallgatja, végül pedig böngészhet és vezérelheti a zenét.

VÁLASSZA KI A ZENÉT
Gyors hozzáférés a szobákhoz, forrásokhoz és zenékhez.

HELYSÉGEK ÖSSZEVONÁSA
Egyesítsen szobákat a közös zenehallgatáshoz és vezérléshez.

SZOBÁK TESTRESZABÁSA
Állítson be egyéni képet, vagy akár saját fótot a szobák hátterének.

HANGZÁS BEÁLLÍTÁSA
A beépített EQ-val könnyedén személyre szabhatja a zenéit a jobb oldalról behúzható lebegő menüből. A beállítási lehetőségek MusicCast eszközönként változnak.

MINDEN TARTALOM
Hozzáférhet Stream forrásokhoz, Internet rádió csatornákhoz, zenékhez a telefonján és PC-jén, Bluetooth forrásokhoz és olyan tartalmakhoz is mint TV, Blue-ray vagy CD, de akár még bakelit lemezhez is.

BLUETOOTH STREAMING
A MusicCast termékek támogatják a Bluetooth-t kimenetként és bemenetként is egyaránt.

BLUETOOTH FORRÁS
Streameljen bármilyen hang forrást Bluetoothon telefonjáról vagy tabletről és játsza le MusicCast eszközén vagy több eszközön egyszerre.

BLUETOOTH STREAM
A MusicCast eszközök képesek Bluetoothon keresztül tovább küldeni a hangot bármilyen Bluetooth hangszórónak vagy fejhallgatónak ezzel is bővítve a MusicCast lehetőségeinek palettáját.

HI-FI, NAGY FELBONTÁS
MusicCast támogatja a nagyfelbontású hangformátumokat, hogy precíz és kompromisszum menteshang szóljaljon meg a professzionális hi-fi rendszerekből is.
 - Minden modell támogatja:
 • Apple Lossless (ALAC), 96 kHz / 24-bit-ig
 • FLAC, WAV és AIFF, 192 kHz / 24-bit-ig

 - Bizonyos modellek támogatják:
 • DSD 5.6 MHz-ig Számos MusicCast termék támogatja továbbá a nagyfelbontású jelátvitelt (pl. 4K Ultra HD HDMI), professzionális USB DAC-okat és más prémium hang technológiát, beleértve a Dolby, DTS és a Yamaha által szabadalmaztatott térhatású hangzást.
DLNA (Hálózatos zenelejátszás)
A DLNA rövidítés a Digital Living Network Alliance (Digitális Élő Hálózat Szövetség) nevet takarja. A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt. Szándékosan nem szórakoztatóelektronikai eszközöket írtunk, hiszen ez önmagában túl szűk kategória ahhoz, hogy lefedje a DLNA-kompatibilis hardverek körét, ugyanis a körbe a tévéken, a lejátszókon és a házimozi rendszereken felül a fényképezőgépek, telefonok, PDA-k, nyomtatók és még a PC-k is beletartoznak.
A DLNA lényege, hogy egy mindent összekötő infrastruktúrát biztosítson a szabvánnyal kompatibilis eszközöknek. Az alapja a jól ismert HTTP-hálózati és az uPnP (Universal Plug’n’Play), valamint uPnP AV-protokoll. Ebben a rendszerben a HTTP-protokollon keresztül zajlik az adatfolyam továbbítása (streaming), az uPnP a hálózati konfigurálást végzi (hálózaton lévő gépek felismerése, portok átirányítása stb.), míg az audio-video műsortartalmak kezeléséről az UPnP A/V gondoskodik.
MP3
WMA
A WMA (Windows Media Audio) a Microsoft saját zenei formátuma. A legtöbb mai lejátszóprogram képes megnyitni és lejátszani.

A WMAveszteségesen tömörített hangfájl, akárcsak az MP3, de létezik veszteségmentes kapcsolója is. Kevésbé elterjedt, aminek oka lehet, hogy mire megjelent, az MP3 már gyökeret vert magának a tömörített zenei piacon, valamint a beleépített másolásvédelem lehetősége sem minden felhasználó tetszését nyerte el.
AAC
Az AAC (Advanced Audio Coding) a digitális hangok egy veszteséges tömörítési és kódolási algoritmusa, melyet az MPEG csoport tervezett (tagjai: Dolby Laboratories, Sony, Nokia, Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories), mivel hitük aszerint ez a formátum lehet a nagy sikerű MP3 utóda – főleg közepes és nagy bitráták esetén. 
FLAC
A FLAC-et (Free Lossless Audio Codec, magyarul „Szabad, veszteségmentes audiocodek”) az MP3-hoz hasonlóan hanganyagok tömörítésére használják, de azzal ellentétben a FLAC-kel való tömörítés veszteségmentes, tehát tömörítés közben a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből.
ALAC
Az ALAC a Apple Lossless Audio Codec, azaz a Macintosh veszteségmentes zenei fájlformátuma.
WAV
A WAV-formátuma digitális audióállományok egyik adatformátuma. Szemben az MP3 és más adatformátumokkal, a WAV formátum általában nem tömöríti az audioadatokat. Lehetséges viszont tömörített adatok tárolása WAV formátumban.
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
Airplay kapcsolat
Amennyiben ez az erősítő az otthoni számítógépes hálózathoz van kapcsolva (routeren keresztül), akkor képes az AirPlay kompatibilis eszközökről (iPod, iPad, iPhone) zenét lejátszani anélkül, hogy az eszközt az erősítőhöz kelljen kábellel csatlakoztatni.
AIFF 192/24
Internet rádió (vTuner)
Spotify
A Spotify egy ingyenesen is használható, kereskedelmi zene streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével.
Bluetooth kapcsolat
A Bluetooth rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Alkalmazásával számítógépek, mobil eszközök (telefonkihangosítók) és egyéb készülékek között automatikusan létesíthetünk kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot.
WIFI
A Wifi az IEEE által kifejlesztett vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt (WLAN) megvalósító, széleskörűen elterjedt szabvány(IEEE 802.11) népszerű neve, ami akár zene lejátszásra is használható.
Remote APP (Android/iOS)
A készülék vezérelhető ingyenes okostelefonos aplikációval.
Rádió jellemzők
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
DAB+ vétel
Hullámsávok
FM
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
Tárolható adók száma
40
Műszaki adatok
Teljesítmény (folyamatos - Watt)
2 x 140 (8 Ohm)
Teljesítmény (dinamikus - Watt)
125/150/165/180 (8/6/4/2 ohms)
Frekvencia-átvitel (Hz)
10 - 100 000
Jel-zaj viszony (dB)
100 (CD)
Hangsugárzó impedancia (Ohm)
8 - 16
Csatlakozók
Analóg audio bemenet/kimenet
4 / 1
Digitális koaxiális/optikai bemenet
1 / 1
Fejhallgató kimenet
Hangsugárzó csatlakozók (pár)
2 banán/szorítós
Ethernet csatlakozó
Általános adatok
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti - Watt)
-/0.1
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)
435 x 141 x 340
Tömeg (csomagolás nélkül - kg)
7.2
A dobozban találod a készülék mellett
Távvezérlő elemekkel
Magyarnyelvű használati utasítás
A gyártó weboldala:
Bővebben a MusicCast-ról: