Tangent Ampster II BT + Elipson Connect Wifi sztereó erősítő hálózati lejátszóval

-23% Új
Raktáron Ingyenes szállítás 12 hónap garancia
- + db
113 800 FT
AKCIÓS ÁR: 87 500 FT
Kosárba
Mastercard, Visa
Tangent Ampster II BT + Elipson Connect Wifi - Kompakt erősítő és hálózati lejátszó megdöbbentő hangminőséggel!
  • 2 x 50 Watt kimenő teljesítmény

  • Bluetooth aptX vezeték nélküli zenelejátszás
  • Digitális optikai és analóg csatlakozó
  • Tangent Ampster II Bluetooth sztereó erősítő
  • Elipson Connect Wifi hálózati audiolejátszó

SPECIFIKÁCIÓ

Ismertető
Tangent Ampster II BT + Elipson Connect Wifi sztereó erősítő hálózati lejátszóval
Erősítő jellemzők
Kimenő teljesítmény (Watt)
2 x 50
Egyéb jellemzők
Alumínium előlap
Audio D/A átalakító
192 kHz/24 bit
Energiatakarékos kialakítás
Hálózat
DLNA (Hálózatos zenelejátszás)
A DLNA rövidítés a Digital Living Network Alliance (Digitális Élő Hálózat Szövetség) nevet takarja. A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt. Szándékosan nem szórakoztatóelektronikai eszközöket írtunk, hiszen ez önmagában túl szűk kategória ahhoz, hogy lefedje a DLNA-kompatibilis hardverek körét, ugyanis a körbe a tévéken, a lejátszókon és a házimozi rendszereken felül a fényképezőgépek, telefonok, PDA-k, nyomtatók és még a PC-k is beletartoznak.
A DLNA lényege, hogy egy mindent összekötő infrastruktúrát biztosítson a szabvánnyal kompatibilis eszközöknek. Az alapja a jól ismert HTTP-hálózati és az uPnP (Universal Plug’n’Play), valamint uPnP AV-protokoll. Ebben a rendszerben a HTTP-protokollon keresztül zajlik az adatfolyam továbbítása (streaming), az uPnP a hálózati konfigurálást végzi (hálózaton lévő gépek felismerése, portok átirányítása stb.), míg az audio-video műsortartalmak kezeléséről az UPnP A/V gondoskodik.
MP3
WMA
A WMA (Windows Media Audio) a Microsoft saját zenei formátuma. A legtöbb mai lejátszóprogram képes megnyitni és lejátszani.

A WMAveszteségesen tömörített hangfájl, akárcsak az MP3, de létezik veszteségmentes kapcsolója is. Kevésbé elterjedt, aminek oka lehet, hogy mire megjelent, az MP3 már gyökeret vert magának a tömörített zenei piacon, valamint a beleépített másolásvédelem lehetősége sem minden felhasználó tetszését nyerte el.
AAC
Az AAC (Advanced Audio Coding) a digitális hangok egy veszteséges tömörítési és kódolási algoritmusa, melyet az MPEG csoport tervezett (tagjai: Dolby Laboratories, Sony, Nokia, Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories), mivel hitük aszerint ez a formátum lehet a nagy sikerű MP3 utóda – főleg közepes és nagy bitráták esetén.
FLAC
A FLAC-et (Free Lossless Audio Codec, magyarul „Szabad, veszteségmentes audiocodek”) az MP3-hoz hasonlóan hanganyagok tömörítésére használják, de azzal ellentétben a FLAC-kel való tömörítés veszteségmentes, tehát tömörítés közben a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből.
ALAC
Az ALAC a Apple Lossless Audio Codec, azaz a Macintosh veszteségmentes zenei fájlformátuma.
WAV
A WAV-formátuma digitális audióállományok egyik adatformátuma. Szemben az MP3 és más adatformátumokkal, a WAV formátum általában nem tömöríti az audioadatokat. Lehetséges viszont tömörített adatok tárolása WAV formátumban.
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 96/24
AIFF 192/24
Airplay kapcsolat
Amennyiben ez az erősítő az otthoni számítógépes hálózathoz van kapcsolva (routeren keresztül), akkor képes az AirPlay kompatibilis eszközökről (iPod, iPad, iPhone) zenét lejátszani anélkül, hogy az eszközt az erősítőhöz kelljen kábellel csatlakoztatni.
Internet rádió (vTuner)
Spotify
A Spotify kereskedelmi zene streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével.
Tidal
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Alkalmazásával számítógépek, mobil eszközök (telefonkihangosítók) és egyéb készülékek között automatikusan létesíthetünk kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot.
WiFi
A Wifi az IEEE által kifejlesztett vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt (WLAN) megvalósító, széleskörűen elterjedt szabvány(IEEE 802.11) népszerű neve, ami akár zene lejátszásra is használható.
Remote APP (Android/iOS)
A készülék vezérelhető ingyenes okostelefonos aplikációval.

Csatlakozók
Aktív mélysugárzó kimenet
Analóg 3.5 mm jack bemenet
Analóg audio bemenet (RCA - pár)
1
Digitális audio bemenet
USB/iPhone/iPad csatlakozó
Aranyozott terminál
Általános adatok
Méretek - központi egység (szélesség x magasság x mélység - mm)
194 x 70 x 194 (erősítő) és 73 x 60 x 15 (hálózati lejátszó)
Tömeg - központi egység (kg)
1.5 (erősítő) és 0.038 (hálózati lejátszó)
A gyártó weboldala:
A gyártó weboldala: