BEMUTATKOZIK A

A Yamahával most könnyedén zenét varázsolhat minden szobába vezeték nélkül. Nem számít, hogy egy hangszóróval, vagy komplett házimozival kezd bele, a MusicCast az igényeihez igazodik és a vezeték nélküli lejátszást minden szobában egy egyszerű aplikácóval kezelhet.
A MusicCast sokoldalú lehetőséget biztosít és elérhető széles körben AV erősítőkre, hangprojektorokra és hangszórókra egyaránt, amit most nálunk tesztelhet!BŐVÍTSE A LEHETŐSÉGEIT!

A MusicCast az otthoni Wi-Fi hálózatot használja a vezeték nélküli zenelejátszásra. Játszon különböző zenét minden szobában, vagy ossza meg a zenét az egész házban. A MusicCast eszközök egyaránt támogatják a vezetékes Ethernet és a vezeték nélküli Wi-Fi csatlakozást, így akár kiépíthet egy teljes vezetékes hálózatot is.


 

VEZÉRLÉS EGYETLEN UJJAL

Az ingyenes MusicCast aplikáció a tenyerébe helyezi az otthoni zenehallgatás élményét. Válassza ki a szobá(ka)t, majd a forrást ahonnan a zenét hallgatja, végül pedig böngészhet és vezérelheti a zenét.


 


HELYSÉGEK ÖSSZEVONÁSA ÉS SZOBÁK TESTRESZABÁSA

Egyesítsen szobákat a közös zenehallgatáshoz, vezérléshez és állítson be egyéni képet, vagy akár saját fótot a szobák hátterének.HANGZÁS BEÁLLÍTÁSA

A beépített EQ-val könnyedén személyre szabhatja a zenéit a jobb oldalról behúzható lebegő menüből. A beállítási lehetőségek MusicCast eszközönként változnak.


  bluetooth-logo.jpg Wi-fi-logo.jpgSpotify-logo.jpg Airplay-logo.jpg


MINDEN TARTALOM

Hozzáférhet Stream forrásokhoz, Internet rádió csatornákhoz, zenékhez a telefonján és PC-jén, Bluetooth forrásokhoz és olyan tartalmakhoz is mint TV, Blue-ray vagy CD, de akár még bakelit lemezhez is.


 

BLUETOOTH STREAMING

A MusicCast termékek támogatják a Bluetooth-t kimenetként és bemenetként is egyaránt. Streameljen bármilyen hang forrást Bluetoothon telefonjáról vagy tabletről és játsza le MusicCast eszközén vagy több eszközön egyszerre. A MusicCast eszközök képesek Bluetoothon keresztül tovább küldeni a hangot bármilyen Bluetooth hangszórónak vagy fejhallgatónak ezzel is bővítve a MusicCast lehetőségeinek palettáját.


 

HI-FI, NAGY FELBONTÁS

MusicCast támogatja a nagyfelbontású hangformátumokat, hogy precíz és kompromisszum menteshang szóljaljon meg a professzionális hi-fi rendszerekből is.


- Minden modell támogatja:


• Apple Lossless (ALAC), 96 kHz / 24-bit-ig
• FLAC, WAV és AIFF, 192 kHz / 24-bit-ig

- Bizonyos modellek támogatják:


• DSD 5.6 MHz-ig Számos MusicCast termék támogatja továbbá a nagyfelbontású jelátvitelt (pl. 4K Ultra HD HDMI), professzionális USB DAC-okat és más prémium hang technológiát, beleértve a Dolby, DTS és a Yamaha által szabadalmaztatott térhatású hangzást.

MUSICCAST TERMÉKEINK