Vásárlási információk

A Netdepo Házimozi - Hifi Szakáruházban való vásárlás előnyei:

Minden termékünk hivatalos forrásból származik, így Ön élvezheti az ezzel járó előnyöket, mint például a nagyon fontos HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIÁT* vagy a MAGYAR NYELVŰ KÉZIKÖNYVET! Ha nálunk vásárol, nem szükséges több üzletbe elmenni felkutatni a kívánt terméket, esetleg összehasonlítani az egyes üzletek árait. Nem kell várnia az eladóra, nem kell sorban állnia a pénztárnál, nem kell hazaszállítania a megvásárolt árut, tehát jóval kényelmesebben, olcsóbban és szakszerűbben vásárol. A nálunk kapható termékekhez, részletes leírást és műszaki specifikációt talál oldalainkon. Ha ez mégis kevés, további kérdéseire készséggel válaszolunk e-mailben és telefonon egyaránt. A termékek minőségét márkanevük garantálja. A megrendelt árut a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül átveheti üzletünkben, vagy a futárok - szükség szerint, időpont egyeztetés után - a kért címre szállítják. A kiszállítás költségeit,** cégünk átvállalja.

 * Ez biztosítja Önnek, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy újra cseréljék!

** Budapesten, bruttó 30 000,- Ft értékű megrendelés felett
Regisztráció:

Áruházunkban regisztráció nélkül is lehet rendelni, vásárolni. Regisztrált felhasználóink viszont rengeteg hasznos szolgáltatást vehetnek igénybe. A szolgáltatások között szerepel az állandó kosár, árajánlat kérési lehetőség, rendelés követés, kedvencek listája, hírlevél, stb. A regisztráció során, kérjük adja meg szállítási és számlázási adatait, telefonos elérhetőségét és válasszon egy jelszót. Így igénybe veheti szolgáltatásainkat és a következő vásárláskor már nem kell begépelnie minden adatát, elegendő csak az e-mail címét és a jelszavát megadnia. A regisztráció alkalmával kap egy emlékeztető levelet is, amelyet érdemes eltárolnia, arra az esetre, ha netán elfelejtené jelszavát!
Szállítás és fizetés:

Az áruházban megrendelt termékeket igénye szerint, eljuttatjuk a megadott szállítási címre. Ha Önnek úgy kényelmesebb a megrendelt tételeket átveheti üzletünkben is. Az alábbi szállítási és fizetési lehetőségek állnak jelenleg rendelkezésre:

Amennyiben a termék raktáron van, a 14 óráig megrendelt termékeket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. A termék feladásával egy időben Önnek visszaigazoló e-mailt és sms-t is küldünk. A csomag a következő munkanapon érkezik Önhöz, ha nem kéri máshogy.

 

Szállítás és fizetés Budapesten:
A szállítás bruttó 30 000,-Ft-os értékhatár felett ingyenes (kivétel az extra akciós termékek). A 30 000,- Forintos értékhatár alatt és az extra akciós termékek esetében a szállítási költség maximum 1 990.-Ft. 
A szállítási módnál Ön előre átutalással, online bankkártyás fizetési móddal vagy az áru átvételekor készpénzben fizetheti ki annak ellenértékét.

 

Szállítás és fizetés Budapesten kívül, Magyarország egész területén:
A szállítás bruttó 30 000,-Ft-os értékhatár felett itt is ingyenes (kivétel az extra akciós termékek). Az értékhatár alatt és az extra akciós termékek esetében a szállítási költséget az alább díjtáblázat szerint számítja ki a rendszer. A vidéki megrendeléseket is a Trans-o-flex futárszolgálat segítségével teljesítjük. Az áru ellenértékét, az utánvétes szállítási költséget, Ön együttesen a terméket átadó futárnak fizeti az áru átvételekor, de fizethet előre történő átutalással vagy online bankkártyás fizetési móddal is. A futárszolgálat 24 órán belül vállalja a szállítást az ország bármely pontjára.

 

A futárszolgálat szállítási díjai:

 

CsomagsúlyDíj / címzett (Ft)
0,1 - 1 kg 1190,- Ft
1,1 - 2 kg 1390,- Ft
2,1 - 5 kg 1 490,- Ft
5,1 - 10 kg 1 590,- Ft
10,1 - 20 kg 1 790,- Ft
20,1 - 25 kg 2 090,- Ft
25,1 - 30 kg 2 490,- Ft
30,1 - 35 kg 2 590,- Ft
35,1 - 40 kg 2 790,- Ft
40,1 - 45 kg 2 890,- Ft
45,1 - 50 kg 2 990,- Ft
50,1 - 55 kg 3 190,- Ft

 

A futárszolgálat által felszámított utánvét díjak:

 

Áruérték Utánvét díj (Ft)
30 000,- Ft-ig 339,- Ft
50 000,- Ft-ig 359,- Ft
100 000,- Ft-ig 649,- Ft
150 000,- Ft-ig 800,- Ft
200 000,- Ft-ig 1000,- Ft
250 000,- Ft-ig 1 200,- Ft
500 000,- Ft-ig 1 490,- Ft
500 000 Ft felett  a termék árának 0,5%-a

 

 

A díjak az ÁFÁ-t tartalmazzák és Magyarország területén érvényesek!

 


Jótállás:

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállást vállalunk. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma. Amennyiben a termékhez nem jár külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is.

 

A Jótállás jogszabály szerinti minimális idő tartama a 2021. január 1-jét követően vásárolt termékekre:


a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladás esetén 1 év
b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladás esetén 2 év
c) 250 000 forint eladási ár felett 3 év


A termékek egy részét szettben és csomagosítva értékesítjük. Ebben az esetben a szettet alkotó minden külön csomagolt termék, amely egyébként önálló termékként is értékesíthető, önálló Jótállási jegyet kap. A Jótállás időtartama ebben az esetben az önálló termékek fogyasztói ára alapján kerül meghatározásra.

 


 

Gyári hibás termékek cseréje:

Az áruházunkban vásárolt gyárilag hibás, vagy a 3 napon belül meghibásodott termékeket, a vásárlás napjától számított 3 napon belül kicseréljük, vagy ha ez nem lehetséges, a termék ellenértékét visszafizetjük, illetve megegyezés esetén más termékre cseréljük. Ez irányú panaszát, igényét kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak telefonon (tel: 1 279 0098)! A 3 napon túl meghibásodott termékekkel, kérjük forduljanak a garanciát vállaló szakszervízhez! A cseréhez, visszaszállításhoz kapcsolódó szállítási költség a vásárlót terheli!

 


 

Szállítási határidő:

A raktáron lévő termékek esetében a szállítási határidő, munkanapok figyelembevételével a megrendeléstől számított 24 óra. A szállítás idejét minden esetben telefonon vagy e-mailben egyeztetjük. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy egy megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem beszerezhető, így csak később tudjuk szállítani. Ebben az esetben telefonon vagy e-mailben jelezzük a megrendelt termék várható szállítási határidejét.
Amennyiben ez az időpont már nem felelne meg, kérjük megrendelését 3 munkanapon belül írásban lemondani szíveskedjék!

 


 

Termék elérhetőség státuszok:

Az általunk alkalmazott termék "készlet" vagy termék státusz kifejezések jelentései:

 • külső raktáron - 1-3 nap - A termék külső raktáron van vagy szerepel az aktuális kínálatban. Nem jelenti azt, hogy azonnal kapható, de általában 1-3 napon belül hozzáférhető.
 • beszerzési idő 1-3 nap - A termék külső raktáron van vagy szerepel az aktuális kínálatban. Nem jelenti azt, hogy azonnal kapható, de általában 1-3 napon belül hozzáférhető.
 • raktáron - Az adott termék belső raktárunkban van, azonnal kapható. Ha a termék több színben is kapható, nem biztos, hogy minden színben van raktáron. Érdeklődjön!
 • kifutó - A termékből már csak néhány darab van, hamarosan elfogy.
 • amíg a készlet tart - Akciós termékeknél alkalmazzuk.
 • rendelésre - Nagyobb értékű termékeknél alkalmazzuk. Az így jelölt termék beszerzési ideje minimum 2-4 hét.
 • előrendelhető - A termék pillanatnyilag nem kapható, de hamarosan ismét kapható lesz.

 


 

Fizetési módok:

 • Készpénzzel átvételkor: 
Fizetés az áru átvételekor készpénzben.
 • Előre való átutalás:
 A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Kérésére az átutaláshoz proforma számlát küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját! 
 • Online fizetés: 

Interneten keresztül is fizethet bankkártyával, az CIB Bank által nyújtott szolgáltatás segítségével. Teljesen biztonságosan, 128 bites titkosítással védetten küldheti el bankkártya adatait a bankba. 
Elfogadott bankkártyák: Visa, EC/MC dombornyomott és Maestro.
 Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az CIB Bank bevezette a Verified by Visa / MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást.

 


 

A szerződésre vonatkozó tájékoztatás:

 • A megrendelések során megkötött szerződések írásban megkötött szerződésnek minősülnek, melynek hivatalos dokumentuma a kereskedelmi számla.
 • A megkötött szerződéseket iktatjuk, amelyek így utólag hozzáférhetőek.
 • A szerződések nyelve magyar.

 


 

Elállás joga:

A fogyasztónak vásárlástól számított 14 napon belül elállási joga van, amelyet nem szükséges indokolni és a következő feltételekkel vehető igénybe:

 • Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. Szolgáltatás esetén szerződéskötéskor.
 • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalanul érkezik vissza a Netdepo.hu-hoz. Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé.
 • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül.
 • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük vagy 14 napon belül visszautaljuk a megadott számlaszámra. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 14 napon belül visszautaljuk az összeget a megadott bankszámlaszámra. A fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.
 • Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.
 • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
 • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
 • Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy a kiszállítás napján lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára a befizetett összeget.
 • A Netdepo.hu üzlethelyiségében személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog.
 • Netdepo.hu követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárainak megtérítését.

Elállási jogát a I. 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján gyakorolhatja. Céges beszerzésekre az elállási jog nem vonatkozik.

 


 

Ajándék termékkel kapcsolatos szabályok:

Amennyiben egy adott termékhez ajándékot ajánlunk fel és adunk, a termékhez a törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető, abban az esetben sem, ha egyébként a rendszer leszámítja a kedvezményt. Ilyen esetben a vásárlónak választási lehetősége van, hogy az ajándékot kéri, vagy a törzsvásárlói kedvezményre tart igényt.

Bármilyen kuponkód felhasználásával érvényesített árkedvezmény esetén az adott termékhez esetlegesen felajánlott ajándék nem jár a megrendelt termékhez.

 

Amennyiben ajánlatkérése alapján, egy olyan termékre kap ajánlatot, amelyhez ajándékot ajánlunk fel, a kedvezőbb ajánlati árat már az ajándék nélkül kalkuláljuk, ilyen esetekben az ajándék iránti igény már nem érvényesíthető!

 


 

Extra akciós- és speciál áras termékekkel kapcsolatos szabályok:

Extra akciós termékek és speciál áras termékek esetében a törzsvásárlói kedvezmény és kupon kedvezmény nem vehető igénybe, a rendszer nem számítja le a kedvezményeket. Az extra akciós termékek szállítása minden esetben díjköteles.

 

 


 

Vásárlói felelősségvállalás:

Az online megrendelés elküldésével megrendelőnek átvételi és fizetési kötelezettsége keletkezik. Ha a megrendelés az után kerül lemondásra, hogy az áru a futárnak átadásra került, a felmerülő szállítási költség a megrendelőt terheli.

 


 

Bizonylatolási nyilatkozat:

A Netdepo.hu Kft. számlával értékesít, amelyhez a vásárlóknak meg kell adniuk nevüket és lakcímüket illetve azét, akinek a nevében igénybe veszik a szolgáltatást vagy akinek nevében vásárolnak. A szolgáltatást vagy termék megrendelését követően, a fizetéskor nyugtát, nem áll módunkban kiállítani. A szolgáltatás megrendelésével elfogadja a számlázási folyamatot a nyugtaadás helyett.

 
Áruházban feltüntetett árak 27% ÁFA-t tartalmaznak.

 

A Netdepo.hu Kft. nem vállal sem anyagi, sem jogi felelősséget az esetleges elírásokért, pontatlan árakért.